De website van jouw bedrijf is het digitale visitekaartje waarbij net als in real-life geldt; de eerste indruk is van groot belang. Als je eenmaal de aandacht van de (potentiële) klant hebt, is het de kunst om deze vast te houden en in juiste banen te leiden.
In veertien jaar tijd heeft All Dots zich ontwikkeld tot een expert in het ontwerpen van strakke en overzichtelijke websites die de boodschap duidelijk overbrengen. Een aantal voorbeelden vind je in het portfolio-overzicht onderaan deze pagina.

Naast het ontwerpen van websites is All Dots thuis in het aanvragen van domeinnamen, e-mailmarketing, banners/buttons en interactieve screensavers. Met het content management systeem is het mogelijk om eenvoudig de inhoud van jouw website aan te passen zonder tussenkomst van All Dots.

Benieuwd wat All Dots voor jou kan betekenen op het World Wide Web? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Websitepakket

Een goede website hoeft niet veel te kosten zo hebben wij een pakket voor u ontwikkeld waarmee u voor maar € 20,- exclusief BTW per maand online kunt zijn. Uw website is daarmee weer helemaal klaar voor uw nieuwe klanten. Wat zit er standaard in het pakket?

Standaard WordPress installatie

Wij installeren voor u de laatste versie van WordPress, dit doen we het liefst op onze eigen servers mocht u echter al een hostingpartij dan kunnen we het waarschijnlijk ook op die server plaatsen.

Keuze uit meer dan 250 thema's

U kunt een keuze maken uit één van de thema's op onze themapagina.

Geschikt voor mobiel en desktop (responsive)

Bijna alle thema's op onze themapagina zijn responsive, u kunt altijd even bij de live preview kijken of dat naar uw zin is.

Gebruik van afbeeldingen database

Door middel van een plugin in WordPress kunt u gebruik maken van Pixabay afbeeldingen. uiteraard kunt u ook gewoon uw eigen afbeeldingen gebruiken.

Website in uw huisstijl

Uw website val in lijn zijn met uw huisstijlkleuren en logo (heeft deze nog niet dan helpen wij u daar graag mee).

Formulieren plaatsen

U kunt zelf de formulieren op uw website aanpassen en eventueel op meerder pagina's plaatsen.

Teksten plaatsen en aanpassen

Op dezelfde manier als u dat gewend bent met Word of in uw mail programma kunt u zelf teksten toevoegen en veranderen.

Aantal pagina's (onbeperkt)

U kunt zelf pagina's aanmaken en verwijderen. Het aantal layouts dat u daarvoor kunt gebruiken is afhankelijk van het thema dat u heeft gekozen.

Google

Wanneer u een Google account heeft dan verzorgen wij voor u een koppeling met Google Analytics. Hiermee kunt u tot in de detail zie hoeveel mensen uw nieuwe site bezoeken en wat ze daarbij de interessantste pagina's vinden.

Optioneel: Domeinnaam en hosting

Heeft u nog geen domeinnaam en hosting dan verzorgen wij dat graag voor u. De .nl domeinnaam kost bij ons € 6,50 en de hosting € 15,00 per jaar. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Optioneel: Onderhoud

Onderhoud

U kunt door middel van WordPress heel veel zelf aanpassen maar mocht u toch hulp nodig hebben dan helpen wij u daar uiteraard graag mee.

  • Incidenteel onderhoud (wijzigen of plaatsen van tekst en foto's) € 14,50 (per 15 minuten)
  • Onderhoudspakket 1 (1x per maand, 1 werkuur totaal) € 45,00
  • Onderhoudspakket 2 (2x per maand, 2 werkuren totaal) € 75,00
  • Onderhoudspakket 3 (1x per week, 4 werkuren totaal) € 120,00

Optioneel: Vullen van de website

De website kunt u vullen via WordPress hiervoor zijn diverse handleidingen beschikbaar.